Zaloguj się Zarejestruj się

Menu

Licznik odwiedzin

Stronę przegląda...
  • łącznie: 6
  • zalogowanych: 0
Odwiedziło nas już 605585 użytkowników

Filmy z kursów

Kurs Pilarz

Kurs Wózki

Kurs Spawacz

Forum

1. gość napisał(a):

Pozdrawiamy Sebastian.Już po remoncie? żaluzje dobrane.

2. gość napisał(a):

pozdrowienia ze Szkocji... ukończylem kurs 135/136 po dwa moduły. Polecam wszystkim zainteresowanym ten ośrodek..., materiału jest pod dostatkiem, co do spawarek to jedna na kursanta, a nawet dwie jesli robicie 'proszek' w drugim module. Pozdrawiam Kierownictwo i oczywiście Pana Bogdana. SEBASTIAN

3. gość napisał(a):

Witam,początkiem stycznia ukończyłem kurs spawacza metodą 141 od zera do H-L045. Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu, każdy ma swoje stanowisko nie brakuje materiału do spawania spawasz ile chcesz. Nauka przebiega pod okiem prawdziwego mistrza tego fachu pana Bogdana,o wspaniałym poczuciu humoru. Jego rady są bardzo cenne w nauce i dlatego tak szybko nauczyłem się spawać.W całym ośrodku panuje bardzo miła atmosfera. Szkołę Alfa polecam wszystkim tym którzy pragną zostać wykwalifikowanymi spawaczami. Pozdrawiam Rafał

4. gość napisał(a):

Witam!ChciaLbym za pośrednictwem forum złożyć życzenia świąteczne i noworoczne całemu personelowi ALFY życząc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oby szkolenia zawsze były tak przyjemne i profesjonalne.Nawiasem mówiąc bez problemów dostałem się do pracy.Spawalnik ucieszył się że ma spawacza z ALFY.Pozdrawiam p.Bogdana iWas Wszystkich.

5. bekru1 napisał(a):

Cześć jestem Tomek niedawno odbyłem w tej szkole kurs spawacza 28.11-14.12 i jestem bardzo miło zaskoczony.Materiału masz tyle że spawasz do oporu że nieraz byłem bardziej zmęczony niż w niejednej pracy spawarki to każda do czego innego jedziesz pion to ta podolna to inna no i oczywiście na pierwszym miejscu instruktor pan Bogdan jak się będziecie słuchać jego rad odnośnie spawania to naprawdę się czegoś nauczycie tak więc polecam tą szkołę i na pewno tu wrócę pozdrawiam.

Wyślij