Witam
W zeszlym tygodniu ukonczylem kurs w ALFIE na tiga 3 modul i jestem bardzo zadowolony z jego przebiegu.W porownaniu z kursami ktore ukonczylem wczesniej w innych szkolach w ALFIE jest pelen profesjonalizm.Pan Bogdan jest odpowiednim czlowiekiem na odpowiednim miejscu w tak krotkim czasie potrafi nauczyc kursanta bardzo duzo.Pierwszy raz spotkalem sie z tym ze kursant ma tyle materialu do spawania ile tylko zdola wyspawac.Nikt nie wydziela mu tego i to owocuje tym ze z dnia na dzien jest coraz lepiej.Pozdrawiam pana JANUSZA pana BOGDANA cała kadre ALFY i chlopakow ktorzy ze mna robili kurs i polecam wszystkim ta szkole bo naprawde tam mozna sie duzo nauczyc.Narka ANDRZEJ z pod DEBICY
Do szkoły Alfa pryjechałem z Finlandii. Za namową znajomych i żeby mieć możliwość znalezienia lepiej płatnej pracy postanowiłem zdobyć uprawnienia spawacza metodą TIG. Szkołę polecam każdemu, kto chce poszerzyć swoje umiejętnośći.
Witam:) Trafiłem na "Alfę" zupełnie przypadkiem buszując po stronach internetowych:) teraz wiem, ze wybór był w 100% trafny:) Super mieszkanka, niezły sprzęt no i najważniejsze....świetna atmosfera:) Ukłony dla p. Bogdana podziękowania dla p. Dyrektora:) i pozdrowienia dla wszystkich chłopaków których miałem okazje tam poznać:) powodzenia życzę każdemu, a "Alfie" mówię "Do Zobaczenia" na kolejnych stopniach metody 135:) Paweł:)
Zdecydowałem się na kurs w Alfie nie dlatego, że ktoś mi to miejsce polecił, czy z tego powodu, że zobaczyłem gdzieś reklamę.
Przed przystąpieniem do kursu mieszkałem za granicą i w poszukiwaniu szkoleń trafiłem na Alfę.
Miejsc, które mogły mi zagwarantować uprawnienia o jakich myślałem, znalazłem kilka.
Co odróżniło Alfę od pozostałych miejsc, to profesjonalne podejście do ucznia od samego początku.
Przed decyzją o wyborze szkoły dzwoniłem do kilku miejsc, ale tylko w Alfie od samego początku, otrzymałem od Pana Jarosława, którego gorąco pozdrawiam, pełną informację o dostępnych możliwościach.
Nasze rozmowy trwały dość długo, nikt do niczego mnie nie namawiał, jak bywa to w innych miejscach.
Była to ze strony właściciela troska o to, by pieniądze zostały dobrze ulokowane.
Nauka, która kojarzy się z przymusem, w Alfie jest przyjemnością. Brzmi to jak żart, ale tak się poczułem i nie jest to tylko moje wrażenie.
Kilka słów o praktyce, która jest najważniejsza.
Pracownia jest wyposażona w dobre maszyny, każdy ma do dyspozycji swoje stanowisko i materiały.
I oczywiście najważniejsza rzecz, nauczyciel.
Bogdan.
Doskonały fachowiec, człowiek o ogromnym doświadczeniu, umiejętnościach i podejściu.
Każdemu, kto chce swoją przyszłość związać ze spawalnictwem, mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce.
Gorąco pozdrawiam.
A jednak prawda!Przyjechałem z Anglii do "Alfy"Kumple w Anglii polecili mi tą szkołę spawania,którzy są po kursie w "Alfie"i z powodzeniem i bez problemów zdali testy kwalifikacyjne na stocznię.Nie wierzyłem bo nigdy nie miałem nic doczynienia ze spawaniem.Po konsultacji z dyrektorem i instruktorem wybrałem metodę 135 i 136podstawy.Był problem ale go w bardzo szybki sposób rozwiązałem i dobrałem blachy doczołowe w tych dwuch metodach.Panowie,dziś się smieję,zdałem testy na elektrownię i bez problemów spawam i z powodzeniem.Dziękuję panu Bogdanowi i do tej pory nie wiem jak on to zrobił że ja umiem spawać i nie straciłem na darmo kasy.Miałem 7,30f a mam teraz 12,90fPanie Bogdanie jest pan wielki.Ośrodek spawalniczy to czysta profesja,wszystkiego do oporu tz.sprzętu i materiału.Kto pije niech nie przyjeżdża bo instruktor nie wpóści na spawalnię.Polecam ten ośrodek każdemu i życzę całej kadrze Alfy powodzenia i sukcesów.
Za półroku jestemn na TIGA. Mariusz
WITAM WSYSTKICH CHCĄCYCH SIĘ NAUCZYĆ SPAWAĆ.BYŁEM W ALFIE NA 1 MODULE W TECH 131,135,136.SPAWALNIA NAPAKOWANA SPRZĘTEM,MIAŁEM 2 SPAWARKI NA SWOIM STANOWISKI.ATMOSFERA W PRACY I POZA NIĄ SUPER.PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO SPRAWY I TU UKŁONY DLA PANA BOGDANA.SZKOŁA DLA NAJWIĘKSZYCH LAIKÓW,NAWET OBIADY BYŁY SMACZNE.POZDRAWIAM ADAMA,TOMKA I BEST FRIEND CEZARA,LUI,ROLANDA 513121664 MOBILE
KURS MAG 136
Mieliśmy przyjemność odbywać szkolenie MAG 136 w Szkole Alfa.Pomimo że dwóch moich kolegów nie mówi po polsku, nie mieli oni problemów przy nauce spawania. Jesteśmy mile zaskoczeni solidnością szkolenia, i fachowym podejściem do tematu ze strony pracowników szkoły.Brak ograniczeń w korzystaniu z materiałów i doświadczenie instruktora - Pana Bogdana zapewnia skuteczną i szybką naukę tego świetnie płatnego zawodu w miłej atmosferze. Dzisiaj wiemy, że nie jest to nasz ostatni kurs w tym miejscu. Polecamy i pozdrawiamy ekipę Alfy.
Lui, Roland i Adam
Witam byłem na kursie spawaczy w Jędrzejowie, metoda MAG TIG co mi się podobało miłe przyjęcie kursantów ze strony kierownictwa jak i fachowosć pana Bogdana, to mistrz spawalnictwa. Teraz po urlopowej przerwie wracam ponownie na TIG-a. W Alfie jest wszystkiego pod dostatkiem doświadczenia ze strony p.Bogdana materiałów dydaktycznych jak i prubek spawalniczych.Zapraszam wszystkich ALFA to profesjonalizm . Pozdrawiam Tomasz!!!
Witam.
Przyleciałem prosto z Norwegii na kurs spawacza met TIG HL-O45 TUV oraz elektroda(pachwina) Ośrodek bez problemów dostosował się do mnie jeśli chodzi o start kursu, w sobotę zapytanie o kurs a w poniedziałek od ran już spawałem próbki.
Spawać można do bólu 7-18 i osoby zdeterminowane do nauczenia się nawet rur w pozycji HL-O45 są wstanie zrobić to w kilka tygodni. Instruktorem jest pan Bogdan który ma długie doświadczenie przy spawaniu rur. kotłów itp. więc pokaże dokładnie co i jak trzeba robić aby spawy były dobre i zgodne z wszystkimi normami. Wymusza na kursantach nauki spawania lewą i prawą ręką bo bez tego to nie ma szans nikt zostać dobrym spawaczem. Można też dowiedzieć się dużo na temat sposobów i tajników które można wykorzystać potem w pracy, sama próbka to nie wszystko, a staży spawacze w późniejszej pracy to niechętnie pomogą jak coś nie idzie. Osoby niezdecydowane co zakresu uprawnień w danej metodzie czy też samych metod spawania dostaną wszelkie informacje co może im się przydać w przyszłości, bez wciskania kitu typu (rób upr. na rury do spawania płotów i bron ci będzie to potrzebne;)) Polecam.
Witam wlasnie jestem po kursie spawalniczym Mag i Tig jestem pod wrazeniem profesjonalizmu z jakim sie spotkalem .Spawac mozna do bolu caly dzien nie ma rzadnych ograniczen materialowych mila atmoswera zarowno ze strony administracji Derektora jak i Instruktora P.BOGDANA czlowiek perfekcyjny w kazdym calu z ponad 25 let doswiadczeniem w spawalnictwie byl na kontraktach w calej Europie jak i w krajach Arabskich,kopalnia wiedzy i tajnikow spawalnictwa wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu.Przyjechalem tutaj na kurs z Irlandi i powiem ,ze jestem pod wrazeniem do tej pory bylem nowicjuszem w spawaniu i zareczam ,jezeli sie czlowiek przylozy jest mozliwe nauczenie sie spawania w ciagu 2 tyg. Ja jestem tego swiadkiem opanowalem 2 metody Mag i Tiga.Warunki zakwaterowania sa dobre ,tylko osoby przyjezdzajace z dalszych okolic beda musialy sie nauczy prania recznego ,poniewaz nie ma tutaj pralki to jedyny mankament jaki zauwazam .Sklep jest od osrodka oddalony o 100m w odleglosci okolo 300m znajduje sie stolowka z na ,ktorej mozna zjesc normalne domowe obiady w cenie 11zl.Dla zwiedzajacych sa tez perelki w postaci jednego z najwiekszych muzeow slonecznych zegarow i jeden z najstarszych klasztorow w polsce .Wyjezdzam z poczuciem dobrze zainwestowanych pieniedzy w moja edukacje Mirek.
Witam wszystkich,
Mam na imię Ahmed jestem obywatelem Egiptu obecnie mieszkającym w Polsce. Byłem uczestnikiem kursu spawania od 01.03 br. Bardzo serdecznie polecam wszystkim tę szkołę, w której znajdziecie profesjonalne nauczanie i doradztwo oraz bardzo miłą atmosferę. W wolnych chwilach macie pełny dostęp do Internetu, TV z kablówką i miejsce gdzie możecie przygotować i zjeść posiłek.
Na łamach tego forum chcę bardzo serdecznie podziękować nauczycielowi Panu Bogdanowi , który cierpliwie przez sześć tygodni przekazywał ogromny zasób swojej wiedzy i wieloletnie doświadczenie by całkowitego laika nauczyć trudnej sztuki spawania zarówno lewą jak i prawą ręką ( jedyna w Polsce szkoła, która uczy w ten sposób). Dziękuję również Krzyśkowi za miłe wprowadzenie na pokoje i ciepłe rozmowy.
Jeszcze raz bardzo polecam i zachęcam!
Ahmed z żoną Iwoną ( która pomagła pisać ten list w języku polskim).
Hi for all,
My name is Ahmad I am a from Egypt, currently I living in Poland. I start make course of welding at 01.03 this year. We heartily recommend to all the school, where we can find professional advice and teaching, and very nice atmosphere. In the free time you have Internet access, TV with cable and place where you can prepare and eat a meal.
On the pages of this forum I want to thank Mr Bogdan teacher who patiently for six weeks has it's a huge resource of knowledge and experience to complete layman to learn the difficult art of welding, left and right hand (the only school in Poland, who teaches in this way) . Krzysiek I also thank you for your kind introduction and you was very good friend for me
really it’s the best school if somebody want learn welding
witam wszystkich na tym forum robilem w 2009 r metode MIG MAG i powiem w jednym slowie ta firma jest PROFESIONALNA na prawde polecam wszystkim bo na pewno nie znajdziecie nigdzie indziej takich warunkow do nauki atmosfera super zero jakich kolwiek stresow czy nerwow personel znakomity i co bardzo wazne tam ucza naprawde doswiadczeni fachowcy i doradcy
pozdrawiam Lukasz z Angli
WITAM!W zeszłym roku latem zrobiłem uprawninia MIG-MAG i elektrode profesjonalne doradztwo i system nauczania cena przystępna . Materiału do ćwiczeń nigdy nie brakuje, ćwiczysz tyle godzin ile chcesz. Fachowa pomoc "majstra" który wyjaśni jak spawać i co robić aby zostać fachowcem.Zakwaterowanie OK, dostęp do internetu,kuchnia,łazienka blisko do sklepu spożywczego. Po ukończeniu kursu otrzymałem certyfikaty które uwzględniane są za granicą(Holandia)dzięki temu mimo kryzysu utrzymałem się w pracy.Jeśli ktoś chce zdobyć nowe kwalifikacje lub je odnowić to naprawdę polecam. Pozdrawiam!Ł.F.
damians07-nie ma potrzeby odbywania ponownie kursu,bo też nie zdarzyło się aby ktoś po naszym szkoleniu nie zdał egzaminów.Jest kilka poziomów kształcenia spawaczy,ale zawsze należy rozpocząć od podstaw czyli spawania pachwinowego.
Czy ktoś taki jak ja, kto nigdy nie spawał, może nauczyc się spawac na tyle dobrze, żeby pracowac w tym fachu. Oczywiście jedną metodą...TIG, MIG... Co będzie, jeśli nie zdam egzaminu końcowego, czy mam powtarzac kurs, czy trzeba coś dopłacac... Nie mam pojęcia o tym wszystkim i stąd moje pytania... Pozdrawiam.
Bylem uczestnikiem kursu w 2009 roku.Wszystkim zainteresowanym zdobyciem nawych kwalifikacji lub odnowieniem uprawnien polecam. Szkolenie spawaczy przez wykwalifikowanych instruktorow z wieloletnim doswiadczeniem zawodowym . Mila i pzryjazna admosfera.
Witam wszystkich!
Czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć na temat organizowanych kursów np: jak wygląda pomoc dydaktyczna, czy sam pracowałeś na stanowisku, czy ktoś ci doradzał jak poprawić spawy które nie wyszły, czy miałeś duży zasób blaszek do ćwiczeń itp.
Byłbym wdzięczny za odpowiedz i ewentualną opinie o kursie i o szkole.
Dziękuję
Witam W zeszlym tygodniu ukonczylem kurs w ALFIE na tiga 3 modul i jestem bardzo zadowolony z jego przebiegu.W porownaniu z kursami ktore ukonczylem wczesniej w innych szkolach w ALFIE jest pelen profesjonalizm.Pan Bogdan jest odpowiednim czlowiekiem na odpowiednim miejscu w tak krotkim czasie potrafi nauczyc kursanta bardzo duzo.Pierwszy raz spotkalem sie z tym ze kursant ma tyle materialu do spawania ile tylko zdola wyspawac.Nikt nie wydziela mu tego i to owocuje tym ze z dnia na dzien jest coraz lepiej.Pozdrawiam pana JANUSZA pana BOGDANA cała kadre ALFY i chlopakow ktorzy ze mna robili kurs i polecam wszystkim ta szkole bo naprawde tam mozna sie duzo nauczyc.Narka ANDRZEJ z pod DEBICY
Do szkoły Alfa pryjechałem z Finlandii. Za namową znajomych i żeby mieć możliwość znalezienia lepiej płatnej pracy postanowiłem zdobyć uprawnienia spawacza metodą TIG. Szkołę polecam każdemu, kto chce poszerzyć swoje umiejętnośći.
Witam:) Trafiłem na "Alfę" zupełnie przypadkiem buszując po stronach internetowych:) teraz wiem, ze wybór był w 100% trafny:) Super mieszkanka, niezły sprzęt no i najważniejsze....świetna atmosfera:) Ukłony dla p. Bogdana podziękowania dla p. Dyrektora:) i pozdrowienia dla wszystkich chłopaków których miałem okazje tam poznać:) powodzenia życzę każdemu, a "Alfie" mówię "Do Zobaczenia" na kolejnych stopniach metody 135:) Paweł:)
Zdecydowałem się na kurs w Alfie nie dlatego, że ktoś mi to miejsce polecił, czy z tego powodu, że zobaczyłem gdzieś reklamę. Przed przystąpieniem do kursu mieszkałem za granicą i w poszukiwaniu szkoleń trafiłem na Alfę. Miejsc, które mogły mi zagwarantować uprawnienia o jakich myślałem, znalazłem kilka. Co odróżniło Alfę od pozostałych miejsc, to profesjonalne podejście do ucznia od samego początku. Przed decyzją o wyborze szkoły dzwoniłem do kilku miejsc, ale tylko w Alfie od samego początku, otrzymałem od Pana Jarosława, którego gorąco pozdrawiam, pełną informację o dostępnych możliwościach. Nasze rozmowy trwały dość długo, nikt do niczego mnie nie namawiał, jak bywa to w innych miejscach. Była to ze strony właściciela troska o to, by pieniądze zostały dobrze ulokowane. Nauka, która kojarzy się z przymusem, w Alfie jest przyjemnością. Brzmi to jak żart, ale tak się poczułem i nie jest to tylko moje wrażenie. Kilka słów o praktyce, która jest najważniejsza. Pracownia jest wyposażona w dobre maszyny, każdy ma do dyspozycji swoje stanowisko i materiały. I oczywiście najważniejsza rzecz, nauczyciel. Bogdan. Doskonały fachowiec, człowiek o ogromnym doświadczeniu, umiejętnościach i podejściu. Każdemu, kto chce swoją przyszłość związać ze spawalnictwem, mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce. Gorąco pozdrawiam.
A jednak prawda!Przyjechałem z Anglii do "Alfy"Kumple w Anglii polecili mi tą szkołę spawania,którzy są po kursie w "Alfie"i z powodzeniem i bez problemów zdali testy kwalifikacyjne na stocznię.Nie wierzyłem bo nigdy nie miałem nic doczynienia ze spawaniem.Po konsultacji z dyrektorem i instruktorem wybrałem metodę 135 i 136podstawy.Był problem ale go w bardzo szybki sposób rozwiązałem i dobrałem blachy doczołowe w tych dwuch metodach.Panowie,dziś się smieję,zdałem testy na elektrownię i bez problemów spawam i z powodzeniem.Dziękuję panu Bogdanowi i do tej pory nie wiem jak on to zrobił że ja umiem spawać i nie straciłem na darmo kasy.Miałem 7,30f a mam teraz 12,90fPanie Bogdanie jest pan wielki.Ośrodek spawalniczy to czysta profesja,wszystkiego do oporu tz.sprzętu i materiału.Kto pije niech nie przyjeżdża bo instruktor nie wpóści na spawalnię.Polecam ten ośrodek każdemu i życzę całej kadrze Alfy powodzenia i sukcesów. Za półroku jestemn na TIGA. Mariusz
WITAM WSYSTKICH CHCĄCYCH SIĘ NAUCZYĆ SPAWAĆ.BYŁEM W ALFIE NA 1 MODULE W TECH 131,135,136.SPAWALNIA NAPAKOWANA SPRZĘTEM,MIAŁEM 2 SPAWARKI NA SWOIM STANOWISKI.ATMOSFERA W PRACY I POZA NIĄ SUPER.PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO SPRAWY I TU UKŁONY DLA PANA BOGDANA.SZKOŁA DLA NAJWIĘKSZYCH LAIKÓW,NAWET OBIADY BYŁY SMACZNE.POZDRAWIAM ADAMA,TOMKA I BEST FRIEND CEZARA,LUI,ROLANDA 513121664 MOBILE
KURS MAG 136 Mieliśmy przyjemność odbywać szkolenie MAG 136 w Szkole Alfa.Pomimo że dwóch moich kolegów nie mówi po polsku, nie mieli oni problemów przy nauce spawania. Jesteśmy mile zaskoczeni solidnością szkolenia, i fachowym podejściem do tematu ze strony pracowników szkoły.Brak ograniczeń w korzystaniu z materiałów i doświadczenie instruktora - Pana Bogdana zapewnia skuteczną i szybką naukę tego świetnie płatnego zawodu w miłej atmosferze. Dzisiaj wiemy, że nie jest to nasz ostatni kurs w tym miejscu. Polecamy i pozdrawiamy ekipę Alfy. Lui, Roland i Adam
Witam byłem na kursie spawaczy w Jędrzejowie, metoda MAG TIG co mi się podobało miłe przyjęcie kursantów ze strony kierownictwa jak i fachowosć pana Bogdana, to mistrz spawalnictwa. Teraz po urlopowej przerwie wracam ponownie na TIG-a. W Alfie jest wszystkiego pod dostatkiem doświadczenia ze strony p.Bogdana materiałów dydaktycznych jak i prubek spawalniczych.Zapraszam wszystkich ALFA to profesjonalizm . Pozdrawiam Tomasz!!!
Witam. Przyleciałem prosto z Norwegii na kurs spawacza met TIG HL-O45 TUV oraz elektroda(pachwina) Ośrodek bez problemów dostosował się do mnie jeśli chodzi o start kursu, w sobotę zapytanie o kurs a w poniedziałek od ran już spawałem próbki. Spawać można do bólu 7-18 i osoby zdeterminowane do nauczenia się nawet rur w pozycji HL-O45 są wstanie zrobić to w kilka tygodni. Instruktorem jest pan Bogdan który ma długie doświadczenie przy spawaniu rur. kotłów itp. więc pokaże dokładnie co i jak trzeba robić aby spawy były dobre i zgodne z wszystkimi normami. Wymusza na kursantach nauki spawania lewą i prawą ręką bo bez tego to nie ma szans nikt zostać dobrym spawaczem. Można też dowiedzieć się dużo na temat sposobów i tajników które można wykorzystać potem w pracy, sama próbka to nie wszystko, a staży spawacze w późniejszej pracy to niechętnie pomogą jak coś nie idzie. Osoby niezdecydowane co zakresu uprawnień w danej metodzie czy też samych metod spawania dostaną wszelkie informacje co może im się przydać w przyszłości, bez wciskania kitu typu (rób upr. na rury do spawania płotów i bron ci będzie to potrzebne;)) Polecam.
Witam wlasnie jestem po kursie spawalniczym Mag i Tig jestem pod wrazeniem profesjonalizmu z jakim sie spotkalem .Spawac mozna do bolu caly dzien nie ma rzadnych ograniczen materialowych mila atmoswera zarowno ze strony administracji Derektora jak i Instruktora P.BOGDANA czlowiek perfekcyjny w kazdym calu z ponad 25 let doswiadczeniem w spawalnictwie byl na kontraktach w calej Europie jak i w krajach Arabskich,kopalnia wiedzy i tajnikow spawalnictwa wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu.Przyjechalem tutaj na kurs z Irlandi i powiem ,ze jestem pod wrazeniem do tej pory bylem nowicjuszem w spawaniu i zareczam ,jezeli sie czlowiek przylozy jest mozliwe nauczenie sie spawania w ciagu 2 tyg. Ja jestem tego swiadkiem opanowalem 2 metody Mag i Tiga.Warunki zakwaterowania sa dobre ,tylko osoby przyjezdzajace z dalszych okolic beda musialy sie nauczy prania recznego ,poniewaz nie ma tutaj pralki to jedyny mankament jaki zauwazam .Sklep jest od osrodka oddalony o 100m w odleglosci okolo 300m znajduje sie stolowka z na ,ktorej mozna zjesc normalne domowe obiady w cenie 11zl.Dla zwiedzajacych sa tez perelki w postaci jednego z najwiekszych muzeow slonecznych zegarow i jeden z najstarszych klasztorow w polsce .Wyjezdzam z poczuciem dobrze zainwestowanych pieniedzy w moja edukacje Mirek.
Witam wszystkich, Mam na imię Ahmed jestem obywatelem Egiptu obecnie mieszkającym w Polsce. Byłem uczestnikiem kursu spawania od 01.03 br. Bardzo serdecznie polecam wszystkim tę szkołę, w której znajdziecie profesjonalne nauczanie i doradztwo oraz bardzo miłą atmosferę. W wolnych chwilach macie pełny dostęp do Internetu, TV z kablówką i miejsce gdzie możecie przygotować i zjeść posiłek. Na łamach tego forum chcę bardzo serdecznie podziękować nauczycielowi Panu Bogdanowi , który cierpliwie przez sześć tygodni przekazywał ogromny zasób swojej wiedzy i wieloletnie doświadczenie by całkowitego laika nauczyć trudnej sztuki spawania zarówno lewą jak i prawą ręką ( jedyna w Polsce szkoła, która uczy w ten sposób). Dziękuję również Krzyśkowi za miłe wprowadzenie na pokoje i ciepłe rozmowy. Jeszcze raz bardzo polecam i zachęcam! Ahmed z żoną Iwoną ( która pomagła pisać ten list w języku polskim).
Hi for all, My name is Ahmad I am a from Egypt, currently I living in Poland. I start make course of welding at 01.03 this year. We heartily recommend to all the school, where we can find professional advice and teaching, and very nice atmosphere. In the free time you have Internet access, TV with cable and place where you can prepare and eat a meal. On the pages of this forum I want to thank Mr Bogdan teacher who patiently for six weeks has it's a huge resource of knowledge and experience to complete layman to learn the difficult art of welding, left and right hand (the only school in Poland, who teaches in this way) . Krzysiek I also thank you for your kind introduction and you was very good friend for me really it’s the best school if somebody want learn welding
witam wszystkich na tym forum robilem w 2009 r metode MIG MAG i powiem w jednym slowie ta firma jest PROFESIONALNA na prawde polecam wszystkim bo na pewno nie znajdziecie nigdzie indziej takich warunkow do nauki atmosfera super zero jakich kolwiek stresow czy nerwow personel znakomity i co bardzo wazne tam ucza naprawde doswiadczeni fachowcy i doradcy pozdrawiam Lukasz z Angli
WITAM!W zeszłym roku latem zrobiłem uprawninia MIG-MAG i elektrode profesjonalne doradztwo i system nauczania cena przystępna . Materiału do ćwiczeń nigdy nie brakuje, ćwiczysz tyle godzin ile chcesz. Fachowa pomoc "majstra" który wyjaśni jak spawać i co robić aby zostać fachowcem.Zakwaterowanie OK, dostęp do internetu,kuchnia,łazienka blisko do sklepu spożywczego. Po ukończeniu kursu otrzymałem certyfikaty które uwzględniane są za granicą(Holandia)dzięki temu mimo kryzysu utrzymałem się w pracy.Jeśli ktoś chce zdobyć nowe kwalifikacje lub je odnowić to naprawdę polecam. Pozdrawiam!Ł.F.
damians07-nie ma potrzeby odbywania ponownie kursu,bo też nie zdarzyło się aby ktoś po naszym szkoleniu nie zdał egzaminów.Jest kilka poziomów kształcenia spawaczy,ale zawsze należy rozpocząć od podstaw czyli spawania pachwinowego.
Czy ktoś taki jak ja, kto nigdy nie spawał, może nauczyc się spawac na tyle dobrze, żeby pracowac w tym fachu. Oczywiście jedną metodą...TIG, MIG... Co będzie, jeśli nie zdam egzaminu końcowego, czy mam powtarzac kurs, czy trzeba coś dopłacac... Nie mam pojęcia o tym wszystkim i stąd moje pytania... Pozdrawiam.
Bylem uczestnikiem kursu w 2009 roku.Wszystkim zainteresowanym zdobyciem nawych kwalifikacji lub odnowieniem uprawnien polecam. Szkolenie spawaczy przez wykwalifikowanych instruktorow z wieloletnim doswiadczeniem zawodowym . Mila i pzryjazna admosfera.
Witam wszystkich! Czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć na temat organizowanych kursów np: jak wygląda pomoc dydaktyczna, czy sam pracowałeś na stanowisku, czy ktoś ci doradzał jak poprawić spawy które nie wyszły, czy miałeś duży zasób blaszek do ćwiczeń itp. Byłbym wdzięczny za odpowiedz i ewentualną opinie o kursie i o szkole. Dziękuję