Zaloguj się Zarejestruj się

Menu

Licznik odwiedzin

Stronę przegląda...
  • łącznie: 2
  • zalogowanych: 0
Odwiedziło nas już 605581 użytkowników

Filmy z kursów

Kurs Pilarz

Kurs Wózki

Kurs Spawacz

Forum

1. gość napisał(a):

28.10.2010r kurs spawacza elektrodą otuloną jesteśmy zadowoleni z odbytego kursu tutaj mogliśmy sie tu bardzo duzo nauczyc dziki czemu bardzo dobrze zdalismy egzaminy nasz instruktor swietnie nam wszystko wytłumaczył i pokazał panie Bogdanie jestesmy bardzo panu wdzieczni polecamy ten osrodek wszystkim. Dyrektor osrodka alfa jest bardzo życzliwym człowiekiem i pomaga ludziom poszezac swoje kwalifikacje. w trakcie naszego kursu pan Marek odbywal kurs wuzków widłowych z którym miał problemy po rozmowie z panem dyrektorem doszli do wniosku ze powinien sprubowac na spawarce okazało sie ze to był słuszny wybur. dyrekcja po naradzie z panem Bogdanem wyszła na przeciw Markowi i zakupiła mu spawarke aby mógł dalej podnosic swoje kwalifikacje zawodowe. Pan Marek jest bardzo wdzieczny dyrekcji dieki której predzej znajdzi prace

2. admin napisał(a):

Niestety nie wszyscy kursanci potrafią korzystać z dobrodziejstwa pralki automatycznej (4.5kg),dlatego obiecujemy w przeciągu tygodnia zakup pralki wirnikowej 1 kg.

3. gość napisał(a):

Jestem bardzo zadowolony z pobytu tutaj.Można się naprawde dużo nauczyć,warunki są naprawde super.Polecam ten ośrodek każdemu,sam osobiście byłem tutaj już dwa razy i jak tylko będe miał możliwość podnosić swoje kwalifikacje to tylko w tym ośrodku.Pozdrawiam wszystkich.

4. gość napisał(a):

Witam, Właśnie odbywam kurs spawacza na metodę tig oraz mag oczywiście hl045. Specjalnie by zdobyć wiedzę oraz praktykę przyjechałem z Italii. Robiłem podobny kurs na terenie Włoch. Nie jestem zadowolony z tego osiągnięcia powiem w Polsce jest o niebo lepiej spawa się jakieś 10h na dzień i lepszym sprzętem, naprawdę da się czegoś nauczyć a poza tym cena nie jest wygórowana. Poziom nauki jest na wysokim poziomie czyli spawanie oburęczne pod okiem fachowca. Nikt nie wydziela materiału.Pokoje kilkuosobowe z internetem prysznicem itp. Jedyny mankament to pranie ręczne zazwyczaj po kursie (bardzo męczące). U mnie ośrodek ten ma duży "+" Na pewno wrócę tu za jakiś czas zrobić kolejne metody gdy będzie potrzeba. Pozdrowienia dla poznanych Łukasz z Italii

5. bogdan napisał(a):

Szkoda,że nie wiedziałem o tym Ośrodku ,jak robiłem swój pierwszy kurs spawacza w swoim rodzinnym mieście.Tutaj dowiedziałem się,że na kursie można sie czegoś nauczyć, a nie tylko zdobyć papier,a praktyczną naukę zdobywać dopiero w zakładzie pracy.Własne stanowisko dostępne przez 8 godz.dziennie,instruktor spawalnik szczegółowo i konkretnie tłumaczący techniczne zawiłości spawania.Teoria wykładana przez inżyniera spawalnictwa, przed którym łączenie metali nie ma tajemnic-to jest kurs jakiego szukałem.Mile mnie zaskoczył szeroki asortyment wózków widłowych(nie oparłem sie przed zrobieniem uprawnień).Instruktor i wykładowcy od podnoszenia i przewożenia-zawodowcy pasjonaci.Cierpliwi,dokładni,temat podnoszenia i obsługi wózków znający od podszewki i umiejący podzielić sie tą wiedzą z adeptami.Nie mogę nie wspomnieć o przemiłej Pani od szkolenia w zakresie pierwszej pomocy.Miła atmosfera,uprzejma kadra biurowa,przestronne pokoje mieszkalne,internet dostępny całą dobę,TVSat,tanie i smaczne obiady i--niesamowicie życzliwy Dyrektor -oto Ośrodek Szkoleniowy jaki polecam każdemu adeptowi ścinania,spawania i podnoszenia.

Wyślij