Zaloguj się Zarejestruj się

Menu

Licznik odwiedzin

Stronę przegląda...
  • łącznie: 1
  • zalogowanych: 0
Odwiedziło nas już 605581 użytkowników

Filmy z kursów

Kurs Pilarz

Kurs Wózki

Kurs Spawacz

Forum

1. gość napisał(a):

Witam "Gościu",oczywiście są 3 Panie ładne i inteligentne,ale zamężne (i są to żony instruktorów i egzaminatorów).Nadal Cię kursy interesują?

2. gość napisał(a):

Witam Was jak tam w tym osrodku jest taka ladna mila ta Pani i inteligentna to tez sie chetnie zapisze dajcie mi namiary pozdr z Glasgow

3. gość napisał(a):

Byłem tu na kursie i muszę przyznać, że to co tu piszą jest prawdą, Instruktor pan Bogdan potrafi nauczyć i jest cierpliwy. Materiałów jest pod dostatkiem, można próbować i trenować ile chcecie. Każdy ma swoje stanowisko. Sprzęt bardzo porządny i w dobrym stanie. Jestem bardzo zadowolony z tego ośrodka i na pewno tam wrócę. Pan Dyrektor jest bardzo porządny i da się z Nim pogadać i pożartować :) Naprawdę polecam :) Pozdrawiam Krzysiek z Kwidzyna.

4. gość napisał(a):

Witam serdecznie panią dyrektor, dyrektora, panie z biura oraz najważniejszą osobę pana Bogdana. Boguś hej. Pozdrawiam również Krzysia. "Krzysiu nie chodż więcej na prześwietlenia płuc bo znowu kucniesz i prześwietlisz sobię łeb". Przyjechałem z Białej Podlaskiej aby podwyższyć swoje kwalifikacje. Warunki mieszkalne, wyżywienie oraz humor którego tu nie brakuje. Należy nadmienić, że materiały dydaktyczne jak i sprzęt są na poziomie. Chciałbym podziękować pani dyrektor, która jest osobą inteligentną, mądra i piekna; pomagająca w każdej sytacji. Wiec polecam ośrodek Alfa w Jędrzejowie - wszyskim któży pragną podnosić swoje kwalifikacje spawalnicze. Pozdrawiam wszystkich Andrzej.

5. gość napisał(a):

Witam serdecznie wszyskich.Wlasnie ukonczylem kurs spawacza w wyzej wymienionym osrodku z czego jestem bardzo zadowolony.Mialem naprawde wielkie szczescie ze instruktorem byla osoba o bardzo duzych umiejetnosciach ja i o ogromnym doswiadczeniu czyli p.Bogdan od ktorego mozna sie bardzo wiele nauczyc.Jest tu naprawde mnostwo czasu na trening po ktorym nie mozliwoscia jest nie opanowaniem metod spawania.Jest po naprawde solidna podstawa do do podwyzszania moich kfalifikacji.DZIEKUJE SERDECZNIE

6. gość napisał(a):

Właśnie ukończyłem kurs,cóż doświadczenie p.Bogdana jest ogromne, cieszę się że mogłem skorzystać ucząc się pod Jego okiem.Chętnie dzieli się swoją wiedzą i umiejętnościami.Dla mnie to ważne,gdy nauczyciel nie tylko teoretycznie wyjaśnia ale i praktycznie,bierze sprzęt do ręki i pokazuje co i jak.Każdy z kursantów miał swoje stanowisko i mógł"trenować" od rana do wieczora.Zdaję sobie sprawę że szkolenie które odbyłem to dopiero podstawa ale zdobyta w solidnym miejscu. Pozdrawiam.Krzysiek z Cieszyna.

7. gość napisał(a):

Witam przyleciałem tu ze Szkocji właśnie ukończyłem 2 tygodniowy kurs spawacza w metodzie MAG 135,136. Nigdy w życiu wcześniej nie miałem z tym styczności jednak profesjonalna nauka P.Bogdana czyni naprawde cuda. Po dwoch tygodniach nauczył mnie wile rzeczy o ktorych wcześniej nie miałem pojęcia. Muszę dodać iż Dyrekcja ALFY to wspaniali ludzie mieliśmy na kursie kolegę Marka, który jest w trudnej sytuacji materialnej i był troszeczke podłamany psychicznie całą sytuacją. Z inicjatywy Dyrektora Marek otrzymał nową spawarkę z firmy w Lublinie i z możliwością kontynuacji zawodu spawacza oraz osobistym sprzętem powraca do domu. Także widać iż Dyrekcja nie jest obojętna na los swoich kursantów. Jeżeli chodzi o materiały do spawania to nie bede sie tu rozpisywał ponieważ jest tak jak piszą inni. Z nowym certyfikatem na moim koncie wracam do Edinburgha. Pozdrawiam wszystkich Pracowników i Kursantów, naprawdę polecam Adrian

8. gość napisał(a):

Kiedyś, gdy będę już za stary by zdobywać nowe umiejętności zawodowe, zasiądę przy kominku, zapalę fajkę i opowiem wnukom o Panu Bogdanie !!! To Lśniący Diament wśród Instruktorów spawalnictwa !!! Daję tu Wam moje słowo :) Polecam gorąco naukę tego zawodu pod okiem wyżej wymienionego. Pozdrawiam - Andrzej

9. gość napisał(a):

Kurs spawacza w tym osrodku jest na wysokim poziomie P. Bogdan instruktor dobrze przekazuje tajniki spawania kolejnosc cwiczen w spawaniu i inwidualne omawianie blendów powoduje ze z dnia nadzien spawa sie coraz lepiej.Nprawde karzdy moze sie nauczyc.Dyrektor sluzy radom w wybraniu specialnosci.Warunki mieszkaniowe som dobre ale moglo by byc troche lepiej.POZDRAWIAM TOMEK

10. gość napisał(a):

witam. Polecam ośrodek robiłem kurs mag 135,136 pierwszy raz mialem doczynienia ze spawaniem nauka trwala w moim przypadku 2 tygodnie opanowalem pachwiny i blachy doczołowo a wszystko dzieki instruktorowi i nie ograniczonej ilosci materiału spawasz od 7 do 18 i naprawde jestes w stanie sie czegos nauczyc w porównaniu z innymi kursami. ps.pozdrowienia dla Krzysia.

11. gość napisał(a):

Witam wszystkich którzy są zainteresowani zrobeniem kursu spawalniczego,powiem tak sądziłem ze nigdy się nie nałucze spawac ale to nie prawda osiągnołem to w ciągu 9 dni własnie w tym ośrodku.Jest tutaj wspaniały instruktor Pana Bogdana który naprawde potrafi nałuczyc a tym bardziej dużym plusem jest to ze można spawac bez konca nikt tutaj nie wydziela ci czasu i materiału,może cos o ośrodku wam powiem jest tutaj bardzo miła atmosfera jest gdzie spac do dyspozyci masz kuchnie, 2 łazienki,tv,komputery oczywiście internet .naprawde warto tu przyjechac zeby się czegoś nauczyć pozdro.

12. gość napisał(a):

Przyjechałem z niemiec,i co wam powiem? w życiu nie spodziewałem się że w Polsce może być tak profesionalny ośrodek spawaczy i nie tylko.Dyrektor ze zrozumieniem podchodzi do adeptów kursu i daje porządne gratisy finansowe, co w dobie kryzysu jest bardzo miłe z jego strony.Materiału do spawania full do bólu,warunki socjalne dobre,jeden problem brak pralki.Co do instruktora to profesjonalista w każdym calu i nie spotkałem takiego gościa i nie spotkam,spróbujcie się przekonać.To co piszą jest prawdą.We wrześniu przyjeżdzam na cołego TIGA iWam też polecam,polecam polecam Tomek

13. gość napisał(a):

Witam wszystkich zainteresowanych .Od 10 do 21 maja odbylem kurs spawaczy w technice Mag 135 136 i Tig141.Chcialbym podkreslic ,ze specjalnie przylecialem do tutejszej szkoly spawaczy z Irlandi .Zastalem tutaj profesjonalne podejscie instruktora z 30 let.starzem P. Bogdana ,ktory swoja wiedza i ogromnym doswiadczenie miedzynarodowym dzielil sie ze mna na codzien ,co w szczegolny sposob zaowocowalo ,iz moglem opanowac te wyzej wymienione techniki.Spawac moglem od godzin rannych do 18 00 kazdego dnia nikt nie wylicza i nie ogranicza materialu .Pragne podkreslic ,ze obok szkoly jest dobrze zaopatrzony supersam Lewiatan okolo 100m i w odleglosci 400m znajduje sie stolowka z dobrymi obiadami w cenie 11zl.Pokoje sa 4 osobowe o srednim standarcie .Mysle ,ze jak ktos chce sie nauczyc spawania i pilnie bedzie cwiczyl codziennie napewno wyjedzie zadowolony i przede wszystkim napewno nauczy sie fachu .Jedyny mankament to brak pralki trzeba prac recznie .pozdrawiam mirek.

Wyślij